Press och nyheter

PRESS & NYHETER


Här kan ni lätt följa oss med vad som är nytt eller vad vi gör, som att vi bildat ett nytt bolag tillsammans med några av Sveriges största kända fastighets-personer inom bl.a. ombildning, mäkleri, förvaltning, vi utför idag även underhållsplaner men även allt inom bygg, tomt och mark samt påbyggnationer. Idag är vi ett 40-tal personer och konsulter som arbetar med detta. Huvudfokus kommer att vara värme, ventilation med återvinning, solceller men även hjälpa bostadsrättföreningar med att förvalta och underhålla sina fastigheter på bästa sätt och då även bygga på eller bygga nya bostadsrätter.BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR SPAR FÖR LITE PENGAR I FÖENINGEN

2016-11-21


EKONOMI: Kortsiktighet och fartblindhet leder till att många bostadsrättsföreningar sparar för lite till reparationer och underhåll. En bra förvaltare och tydliga bankers tyckande skall leda till bättre sparande. Här finns det mycket pengar att spara på våra energilösningar som bergvärme & FTX med solceller som producerar el. Vi vet hur bostadsrättsföreningar kommer ner till 30 kWh/m2. Våra kunder som har mellan 150 och 1000 lägenheter spar flera miljoner per år fast det betalar av sin bergvärme och ventialtionsanläggning. Ring oss så berättar vi mer hur våra kunder gör, deras fastigheter är mer värda än Era som inte har gjort en energiåtgärd som berg och ventilation.

Läs mer här, artikeln...


KRAFTIGT HÖJDA HYROR I FRAMÖVER MED ÖVER 1 000 KR/MÅNAD FÖR BOSTADSRÄTTSINNEHAVARE.

2016-11-17


Många bostadsrättföreningar sparar för lite till framtida reparationer och underhåll. Det låga sparandet ökar sannolikheten för kraftigt höjda månadsavgifter. Efter att ha studerat över 1 000 bostadsrättsföreningar i Sverige kan vi konstatera att 56 procent sparar en för liten summa medan 18 procent inte sparar någonting. Endast 15 procent av alla bostadsrättsföreningar har ett tillräckligt sparande. Många bostadsrättföreningar sparar för lite till framtida reparationer och underhåll. Det låga sparandet ökar sannolikheten för kraftigt höjda månadsavgifter...

Läs mer här, artikeln...


 

LYSANDE NYHETER NÄR SKATT PÅ SOLEL SLOPAS.

2016-11-17


NYHETER Idag meddelande regeringen att skatten på solel slopas. Skatten ska sänkas från nuvarande 29 öre/kwh till 0,5 öre/kWh och regerings avsikt är att förändringen ska börja gälla den 1 juli 2017.

Läs mer här, artikeln... 


VÄLKOMNAR  TVÅ NYA KONSULTER PETER OCH PETER ÄVEN TÅRD OCH BÖRJE

2016-06-17


Vi välkomnar två nya säljare för bergvärme, ventilation och allt inom bygg Peter och Peter samt Tård och Börje. Dessa konsulter kommer från fastighetsbranschen och skall hjälpa föreningar i Sverige, Finland, England men även Norge.


NYTT PROJKET I NACKA, SALTSJÖ-BOO, BERGVÄRME, VENT/ÅTERVINNING,

2016-06-17


Nytt projekt i Nacka, här kommer vi bygga ny värmecentral med bergvärme och även ombyggnation av fastighetern.


SANDHAMN SEGLARHOTELL

2016-06-07


Idag arbetar vi med hela sandhamn Seglarhotell för att energieffektivisera, kul att få vårda ett kultur arv av denna storlek. Vår kollega har även tidigare gjort sjövattenanläggningen med värmepumpar till stora hotellet. Här har vi även sponsrat Jesse och Loggas radiostation med solceller som i dag driver hela deras anläggning, (Skärgårdsradion 90,2 MHz/FM)NYA BOLAGET OCH SAMMANSLAGNING MED STORT FASTIGHETSBOLAG

2016-05-07


Idag är vi ett 40-tal personer och konsulter som arbetar med fastigheter i vår grupp. Huvudfokus kommer att vara värme, ventilation med återvinning med hållbara lösningar gällande miljön, solceller men även hjälpa bostadsrättföreningar med att förvalta och underhålla sina fastigheter på bästa sätt. Vi  hjälper även fastighetsägare att bygga på sina befintliga fastigheter med mycket god avkastning vilket gör att bostadsrättsföreningar inte behöver höja hyror så fort det gör en större renovering av värmesystem, ventilation, fönster, isolering, fasad eller annat inom fastigheten.BRF ENGELSMANNEN 4 NU KLART FÖR ATT KÖRA SIN ÅTERVINNING PÅ VENTILATIONEN

2016-05-11


Brf Engelsmannen 4 startade sitt återvinningprojket där vi såg hur ett nytt hus med inflyttning släppte ut uppe på taket redan uppvärmd och betald luft till kråkorna. Här har vi bytt vent och satt in nya återvinningsaggregat som skickar värmen till värmepumpar från NIBE deras fastighetvärmepumpar x 2.


Föreningen med sina 95 medlemmar spar flera hundra tusen kronro per år och behöver idag knappt fjärrvärmen.SVENSKA KYRKAN I NACKA OMRINGA CENTRUM

2016-05-17Just nu hjälper vi Svenska Kyrkan i  Orminge Centrum , där har man problem med att både kyla går samtidigt som värme  så energieffektivisering när den är som bäst, det kommer bara med nya inställningar och bättre flöden i varje rum spara 30 % energi.


ARVID NORDQUIST I SUNDBYBERG (KAFFEPRODUCENT)

2016-05-17


Arvid Nordquist hjälper vi med allt från att ställa in alla  befintliga system till att energieffektivisera anläggningar som fjärrvärme till bergvärme och nya ventilationsaggregat där återvinning är nr 1. Solceller kommer att pryda deras tak för att minska förbrukning av el.


HYUNDAI CUP I ÅR IGEN, ÄNNU FLER SEGLARE HAR ANMÄLTS. VINN BILEN

2016-05-23


Upplev seglarfesten i Nynäshamn 27 augusti, bara ett fåtal  platser kvar, fler än 250 segelbåtar anmälda är gjorda, med trevliga och mysiga Nynäshamn  med alla sina restauranger och till rökt fisk är det bara mysig och trevlig att vara där och titta på. Klicka på länken till sidan och se mer : http://hyundai_cup.cust.linux5.globalinn.com

Gå även in på hemsidan och se mer av tävlingen: http://hyundai_cup.cust.linux5.globalinn.com

Vi är sponsor även med nya bolaget Energy Group..Dagen efter är det småseglare, allt hittar ni på hemsidan.

BRF SKÅPBO 94 LÄGENHETER ÄR NÄSTAN KLART, BERGVÄRME OCH STYR TILL FÖRENINGEN

2016-05-23Nu är vi nästan helt klar med  bergvärme till föreningen i Gubbängen söder om Stockholm det är hela 94 lägenheter som nu får mycket mindre kostnad på sin uppvärmning. Vi har gjort helt nya värmecentral och flyttat till andra sidan fastigheten för att befintlig värmecentral var för liten, toppenanläggning..


BRF RUNBY GÅRDAR 215 LÄGENHETER MED GRUPPBOENDE OCH FÖRSKOLA KLART, BERGVÄRME OCH STYR TILL FÖRENINGEN

2015-06-27Brf Runby Gårdar helt kart och besiktigat, här har vi installerat FTX med återvinning och bergvärme. Med bästa styr så har vi även kopplat in styren och övervakning till hissarna, lampor i trapphus och på gårdar men även dörrar och tvättstuga. Detta går att övervaka och se t.o.m. från Era mobiler idag.


Boka en förstudie så får ni reda på vad ni kan spara i just Er föreningen.

fyll i förmuläret så kontaktar vi Er och bokar en tid.

Kontaktperson


Huvudkontakt

Chris Hedjerson


Enspännarvägen 1, 4 tr


131 52 NACKA STAND


+ 46 76 22 55 996


e-post: chris@co2nordic.com

Nya hus men ändå släpper ventilationen ut uppvärmd och betlad varm luft rakt ut på taket, varför elda för kråkorna.
Återvinning i Brf Engelsmannen 4, vi valde NIBE F1345 x 2 för att göra varmt vatten toppen lösning.
SÅ HÄR SER MÅNGA VENTILATIONSAGGREGAT UT, VI SER TILL ATT NI FÅR ETT NYTT OCH MODERNT ÅTERVINNINGSAGGREGAT INSTALLERAT.
PROJEKTERING AV NY BERG OCH VENTILATIONSANLÄGGNING
BRF ENGELSMNNEN 4 VENTILATION OCH ÅTERVINNING, NYA FASTIGHTER FRÅN 2011, NÄSTA STEG BERGVÄRME 😃
Sprängt och spräckt berg i Brf koppartältet 160 lägenheter, toppen bra syns inte idag att vi varit där. Bromma.
PDL-Center i Frihamnen Padel-tennis Måns Zelmerlöw, Jonas Björkman (tennis) Henrik Söderberg, Jonas Andersson, värme och sanitet.
Vi hjälper HSB-föreningar i Sverige med energiprojekt och upphandling av bergvärme, ventilation, återvinning, FTX, solceller.
Sponsrat Skärgårdsradion 90,2 MHz Jesse & Loognas radiostation som drivs i Sandhamn Seglarhotellet med solceller..
PDL - Center (Padel-tennis) i Frihamnen, här har vi projekterat värme och Sanitet.
Skär utanför Sandhamn, bevara vår skärgård. Vi har gjort Sandhamns Seglarhotell med vattenvärme med värmepump och tar bottenvatten under macken.
Viktigt att bevara vårt kulturarv, här bodarna i Sandhamn vår otroligt vackra skärgård. Här har vi sponsrat Jesse & Loogna på Skärgårdsradion med solceller som driver deras radiostation.

ENERGIEFFEKTIVISERA ER

FASTIGHET, PRESS & NYHETER

 
 
 
 

Vi kan även hjälpa Er med detta inom fastigheter

Referenser

Brf Engelsmannen 4

Återvinning på frånluft

Brf Runby Gårdar Upplands-Väsby bergvärme och återvinning FTX

Brf Koppartältet, Bromma 160 lgh, bergvärme fläktar på tak med modbus

Se NIBEs film om jorden, en av våra bästa tillverkare av fastighetsvärmepumpar:

BESÖKSADRESS

Ektorps Centrum

Ektorpsvägen 4

info@co2nordic.com

Tlf. +46 8 559 22 701

Copyright © All Rights Reserved