Ombildning

Ombildning till bostadsrätt


Vårt intresse och glädje är lika stort i små som i de stora ombildningar. vår samarbetspartner och ombildningskonsulter ombildar både för den mindre föreningen med två grannar som vill köpa sitt hus och de stora områden med hundratals kanske tusentals lägenheter. Vi hjälper dig med en lyckad ombildning till bostadsrätt, det har vi bevis för.Vänd dig till Co2 Nordic som opartisk konsult som sitter i samma stol som ni i en blivande bostadsrättsförening när du behöver hjälp med ombildning till bostadsrätt. Med vår långa och stora erfarenhet i branschen hjälper vi Er från de inledande förhandlingarna med fastighetsägaren till en lyckad ombildning från hyresrätt till bostadsrätt. Vi levererar unika helhets och skräddarsydda lösningar genom vår breda kompetens. Våra konsulter men även samarbetspartner i vår konsultgrupp genomför var tredje bostadsrättsombildning i Sverige vilket gör att ni får all den kompetens ni behöver och mycket där till.


Co2 Nordics medarbetare är alltid engagerade från början till slut och har god kunskap och erfarenhet sedan mer än 30 år tillbaka. De som arbetar här de genomgår regelbundna vidareutbildningar för att uppfylla alla stora krav som du har rätt att ställa på den konsult som ska genomföra din ombildning från hyresrätt till bostadsrätt.


När vi ombildar Er nya bostadsrättsförening tar vi alltid alla kostnader under ombildningsprocessen så ni slipper och får möjligheten att genomföra ombildningen. Bostadsrättsföreningen betalar först när köpet av fastigheten genomförs och ombildningen slutförs.


Med oss får bostadsrättsföreningen både kompetens, erfarenhet och en väl genomförd ombildning till bostadsrätt. Våra kollegor och medarbetare har genomfört många lyckade bostadsrättsbildningar där hyresgäster hos bl.a. Stena Fastigheter, Akelius och Wallenstam har köpt sina lägenheter.


Vi lägger stor vikt vid personligt bemötande och tydlig kommunikation mot alla hyresgäster i ombildningen. Vårt mål är att det efter ombildningen ska vara ett naturligt val att låta oss ta hand om föreningen för att Era kostnader skall hållas nere. Långa relationer är något vi värdesätter och vi vill fortsätta vara ett stöd för föreningen under lång tid framöver.


Vårt engagemang är lika stort i små som stora ombildningar. Co2 Nordic är ombildningskonsulten både för den lilla föreningen med två till tre grannar som vill köpa sitt hus och stora områden med hundratals lägenheter.


Vill du veta hur en ombildning till bostadsrätt går till, hör av dig till oss så berättar vi mer och beskriver hur Co2 Nordic kan hjälpa dig att ombilda utifrån din situation.


Välkommen till ett personligt bolag med stor kompetens.


Tlf. 08-559 22 701 eller gå in på co2nordic.com, e-post: info@co2nordic.com


Brf Koppartältet

Vi kan även hjälpa Er med detta inom fastigheter

Nya hus men ändå släpper ventilationen ut uppvärmd och betlad varm luft rakt ut på taket, varför elda för kråkorna.
Återvinning i Brf Engelsmannen 4, vi valde NIBE F1345 x 2 för att göra varmt vatten toppen lösning.
SÅ HÄR SER MÅNGA VENTILATIONSAGGREGAT UT, VI SER TILL ATT NI FÅR ETT NYTT OCH MODERNT ÅTERVINNINGSAGGREGAT INSTALLERAT.
PROJEKTERING AV NY BERG OCH VENTILATIONSANLÄGGNING
BRF ENGELSMNNEN 4 VENTILATION OCH ÅTERVINNING, NYA FASTIGHTER FRÅN 2011, NÄSTA STEG BERGVÄRME 😃
Sprängt och spräckt berg i Brf koppartältet 160 lägenheter, toppen bra syns inte idag att vi varit där. Bromma.
PDL-Center i Frihamnen Padel-tennis Måns Zelmerlöw, Jonas Björkman (tennis) Henrik Söderberg, Jonas Andersson, värme och sanitet.
Vi hjälper HSB-föreningar i Sverige med energiprojekt och upphandling av bergvärme, ventilation, återvinning, FTX, solceller.
Sponsrat Skärgårdsradion 90,2 MHz Jesse & Loognas radiostation som drivs i Sandhamn Seglarhotellet med solceller..
PDL - Center (Padel-tennis) i Frihamnen, här har vi projekterat värme och Sanitet.
Skär utanför Sandhamn, bevara vår skärgård. Vi har gjort Sandhamns Seglarhotell med vattenvärme med värmepump och tar bottenvatten under macken.
Viktigt att bevara vårt kulturarv, här bodarna i Sandhamn vår otroligt vackra skärgård. Här har vi sponsrat Jesse & Loogna på Skärgårdsradion med solceller som driver deras radiostation.

ENERGIEFFEKTIVISERA ER

FASTIGHET, OMBILDNING

Referenser

Brf Engelsmannen 4

Återvinning på frånluft

Brf Runby Gårdar Upplands-Väsby bergvärme och återvinning FTX

Brf Koppartältet, Bromma 160 lgh, bergvärme fläktar på tak med modbus

Se NIBEs film om jorden, en av våra bästa tillverkare av fastighetsvärmepumpar:

BESÖKSADRESS

Ektorps Centrum

Ektorpsvägen 4

info@co2nordic.com

Tlf. +46 8 559 22 701

Copyright © All Rights Reserved