Om oss

Om oss,


Co2 Nordic är Nordens ledande projektutvecklare av bl.a. värmesystem, fastigheter och hjälper Er fastighetsägare som bostadsrättsförening eller fastighetsägare med hyres-rätter, kontor, centrum eller industri med att uppfylla alla krav som en fastighet behöver idag och om 20 år. Vi hjälper Er med hållbarhet, energiprestanda, energiprojekt, driftoptimering, förstudie, energikartläggning och energianalyser till färdig anläggning i toppklass. Viktigt för fastighetsägare att sköta om sina fastighetsbestånd.


Hos Co2 Nordic får du tillgång till kunskap om såväl fastighetsskötsel, byggentreprenader som bostadsrättsföreningar och hyreshus vi vet hur det fungerar vi arbetar med detta varje dag 7dagar i veckan året om. Du får stöd att effektivisera verksamheten oavsett om du har privata, offentliga eller affärsinriktade fastigheter. Vi bistår med projekt- och kostnadshantering och föreslår klimatmedvetna och kostnadseffektiva lösningar. Viktigt att handla upp installationer i rätt ordning som ventilation med återvinning och bergvärme.  Tar vi detta i fel ordning kan det bli ca 40 % dyrare med bergvärme helt i onödan så ring oss så berättar vi mer.


När vi gjort installationer och upphandlingar och vi har säkerställt energinivåer kan vi även installera solceller och paneler för att driva exempelvis hela ventilationen, alla fastigheter har olika förutsättningar men det kan vi tala om vad just Er fastighet kan nå.


Vår stora passion är den utmaning vi får genom att knyta samman teknologier. För att lyckas med detta har Co2 Nordic kollegor som brinner för gammal men även ny teknik, vi gillar att göra affärer och människor.


När vi gjort förstudien och energianalysen så hjälper vi Er hela vägen till färdig och driftoptimerad anläggning. Våra klara anläggningar handlas upp tillsammans med Er och styrelsen för att få bästa tänkbara anläggning och till bästa tänkbara pris.


Co2 Nordics Affärsidé

Co2 Nordic är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi (energieffektivisering) och bygg av fastigheter. där vi även handlar upp anläggningar åt våra kunder och bygger dem till bästa och energieffektivaste anläggning. Genom vår samlade erfarenhet genom alla år och unika bredd av teknikområden skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar åt våra kunder.


Co2 Nordics Vision

CO2 NORDIC skall vara den bästa partnern för våra kunder, medarbetare, ägare och samhället  hela vägen till färdig anläggning och projekt.


Co2 Nordics Hållbarhetsmål

Co2 Nordic ska vara kundens självklara och bästa val för energieffektiva och hållbara lösningar. Vi ska minska våra och då kundens koldioxidutsläpp (Co2). Vi ska uppmuntra till hälsofrämjande aktiviteter som även solceller som producerar el samt inspirera alla i vår omgivning och yngre till att välja klimatsmarta alternativ.


Vi hjälper Er att hitta den bäst lämpade leverantören men även bästa och lämpade installatören för ett projekt.


Våra experter hjälper Er kunder att hitta en lämplig leverantör som erbjuder önskad produktkvalitet och till kanske bästa pris men även bästa garanti. Behöver vi en installatör så ser vi till att handla upp anläggning och projekt med bästa installatör.


En systematisk och strukturerad upphandlingsprocess ger projektägarna stöd med att hitta de leverantörer och tillverkare som kan leverera den bästa produkten i enlighet med anbudsspecifikationerna genom att säkerställa att det ekonomiska och kommersiella anbudet är rimligt och även erbjuder hög prestanda under genomförandestadiet.


Under en upphandlingsprocess ställs ofta kunder inför olika frågor som:


  • Antal leveranser som ska upphandlas (ventilation och bergvärme hela 15 st) och deras omfattning, där förklarar vi skillnaden.
  • Avtalsstandard för fastigheter, lagar och bestämmelser, en styrelse är skyldig att se till att föreningen och fastigheten har brandskydd i trappuppgång eller i lägenheter.
  • Tidsplan och hur rutiner och ordning är för upphandling.
  • Framtagning av bedömningskriterier och den relativa vikten mellan tekniska och ekonomiska förhållanden.
  • Co2 Nordic ger våra kunder stöd under hela upphandlingsprocessen, från det tidiga skedet till avtalets genomförande. Vi gör det mycket lätt för styrelsen och vi tar bara det nödvändigaste för styrelsen eller beslutsfattare eller så mycket som våra kurder vill vara med.
Vår bedömning och uppskattning


Många tror att Co2 Nordic bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället.


Tillsammans är vi ett företag där människor får växa som individer och som ett lag. Ett företag som tror att jämställdhet kommer göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika. Ett företag som arbetar hårt för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kommer att vara ett resultat av vad vi åstadkommer i dag.


Som ett ingenjörs- och konsultföretag med global verksamhet där vi idag bl.a. har ett mycket nära samarbete med NIBE Finland men även England med avtal på 3 år, kombinerar vi olika teknologier för att skapa utveckling för våra kunder. Vår drivkraft kommer från nyfikenheten och kunskapen hos våra framsynta medarbetare men även våra kunder som bryr sig mycket inom dessa områden. Det ställer höga krav på vår förmåga att leda och stärka dem i arbetet med att utforska nya möjligheter, bortom konventionella lösningar. Att motivera dem att fortsätta bygga vidare på etablerade kunskaper och erfarenheter på ett kreativt sätt.


Tlf. 08-559 22 701 eller gå in på co2nordic.com, e-post: info@co2nordic.com

BOKA FÖRSTUDIE FÖR ATT NI I STYRELSEN SKALL VETA VAD EN INVESTERING KOSTAR OCH HUR MYCKET NI SPAR PER ÅR

Brf Koppartältet

Vi kan även hjälpa Er med detta inom fastigheter

Nya hus men ändå släpper ventilationen ut uppvärmd och betlad varm luft rakt ut på taket, varför elda för kråkorna.
Återvinning i Brf Engelsmannen 4, vi valde NIBE F1345 x 2 för att göra varmt vatten toppen lösning.
SÅ HÄR SER MÅNGA VENTILATIONSAGGREGAT UT, VI SER TILL ATT NI FÅR ETT NYTT OCH MODERNT ÅTERVINNINGSAGGREGAT INSTALLERAT.
PROJEKTERING AV NY BERG OCH VENTILATIONSANLÄGGNING
BRF ENGELSMNNEN 4 VENTILATION OCH ÅTERVINNING, NYA FASTIGHTER FRÅN 2011, NÄSTA STEG BERGVÄRME 😃
Sprängt och spräckt berg i Brf koppartältet 160 lägenheter, toppen bra syns inte idag att vi varit där. Bromma.
PDL-Center i Frihamnen Padel-tennis Måns Zelmerlöw, Jonas Björkman (tennis) Henrik Söderberg, Jonas Andersson, värme och sanitet.
Vi hjälper HSB-föreningar i Sverige med energiprojekt och upphandling av bergvärme, ventilation, återvinning, FTX, solceller.
Sponsrat Skärgårdsradion 90,2 MHz Jesse & Loognas radiostation som drivs i Sandhamn Seglarhotellet med solceller..
PDL - Center (Padel-tennis) i Frihamnen, här har vi projekterat värme och Sanitet.
Skär utanför Sandhamn, bevara vår skärgård. Vi har gjort Sandhamns Seglarhotell med vattenvärme med värmepump och tar bottenvatten under macken.
Viktigt att bevara vårt kulturarv, här bodarna i Sandhamn vår otroligt vackra skärgård. Här har vi sponsrat Jesse & Loogna på Skärgårdsradion med solceller som driver deras radiostation.

ENERGIEFFEKTIVISERA ER

FASTIGHET, OM OSS

Referenser

Brf Engelsmannen 4

Återvinning på frånluft, 94 + lokaler lägenheter

Upplands-Väsby, 215 lägenheter + grupp-boende o förskola bergvärme och återvinning FTX

Brf Koppartältet i, Bromma 160 lägenheter, bergvärme fläktar på tak med modbus

Se NIBEs film om jorden, en av våra bästa tillverkare av fastighetsvärmepumpar:

BESÖKSADRESS

Ektorps Centrum

Ektorpsvägen 4

info@co2nordic.com

Tlf. +46 8 559 22 701

Copyright © All Rights Reserved